Wednesday, May 19, 2010

Verslag Cashflowavond 11 mei

Afgelopen dinsdag 11 mei hebben we de maandelijkse Cashflowclub Zeeland avond gehouden. Het was weer een vruchtbare avond op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en financiële intelligentie.

Ronnie had een zeer interessante presentatie over de DVD Financial Freedom.

De opdracht was: Creëer, visueel, drie emmers.
Vul nummer 1 met je veiligheidsgeld. Met veiligheidsgeld bedoel ik het geld dat je achter de hand hebt om minimaal een maand of drie rond van te komen;
Vul nummer 2 met genoeg geld om je dagelijkse onkosten te dekken en
Vul nummer 3 om je dromen van te verwezenlijken.

Hierna wordt het Cashflowspel gespeeld. Een persoon is binnen een half uur uit de ratrace. Zeer knap! Door Cashflow te spelen, leer je bijvoorbeeld op het juiste moment je aandelen te kopen en te verkopen. Leer je enkel een hypotheek op een huis te nemen als de huurder een groter bedrag aan huur betaalt dan jij aan de aflossing plus rente voor de hypotheek moet betalen.

Bij de volgende Cashflowclub Zeeland bijeenkomst op 8 juni zal Ronnie beginnen met een presentatie van 15 minuten over het boek “Rijke Pa Arme Pa”. Ronnie legt uit hoe hij met behulp van van de adviezen uit dit boek in staat is meer financiële vrijheid te creëren! Hierna zal er genoeg tijd over zijn om ongeveer anderhalf uur het spel Cashflow 101 te spelen. Dit om spelenderwijs je financiële intelligentie te vergroten.

No comments:

Post a Comment

Laat je reactie achter, graag met je naam en je email adres